Játékszabályok

Ide kattintva érheted el az Adatvédelmi Szabályzatunkat

Általános Játékszabály

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 16. életévét betöltött magyar vagy külföldi állampolgár részt vehet, aki magyarországi üzletben vásárolt vagy szolgáltatást vett igénybe és a kapott nyugtájának AP számát és kiállításának napját a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül feltölti. A regisztrációval minden játékos elfogadja a Nyugtalotto Nyereményjáték, a Nyugtalotto Különdíjas Nyereményjáték valamint a Nyugtalotto Nyereményjáték Adatvédelmi Szabályzatát.

A Nyugtalotto nyereményjáték megújúlt

A 2018.08.20 - i sorsolástól kezdődően a nyertes nyugtán szereplő pénzösszeggel, de minimum 5 ezer vagy maximum 50 ezer forinttal gazdagodhat minden héten három nyertes, amennyiben megfelelnek a szabályzatban foglalt feltételeknek.

Ide kattintva elérhető a Nyugtalottó játék teljes, mindenre kiterjedő játékszabályzata

Hogyan működik a Nyugtalotto nyereményjáték?

Magyarországon minden vásárlásunk vagy kapott szolgáltatásunk után bizonylatot, nyugtát vagy számlát kapunk. Jelenleg magyarországi online pénztárgép által kiállított nyugtával tudsz játszani. Minden nyugta alján található egy 8 számjegyet tartalmazó AP szám. Ha a www.nyugtalotto.hu oldalon regisztrálsz és feltöltöd a nyugtán levő AP számot és időpontot sorsoláson veszel részt. A sorsoláson értékes nyereményeket nyerhetsz. Fontos, hogy egy nap, egy játékos összesen két darab AP számot tölthet fel. A nyugta a feltöltéskor kizárólag aznap, vagy előző nap kibocsátott lehet.

Mit kell tudni a bizonylatokról?

A Nyugtalotto játékban minden feltöltött nyugta egyenlő eséllyel vesz részt, független attól, mekkora összegről, milyen szolgáltatásról vagy milyen termékről szól. A játék szempontjából az is mindegy, hogy hol történt a vásárlás vagy szolgáltatás. Az egyetlen feltétel, hogy feltöltéskor a nyugta aznap (Mai), vagy előző nap (Tegnapi) kibocsátott lehet. Megegyező, vagyis ugyanazzal az AP számmal, játékosonként és dátumonként csak 1 db bizonylatot lehet feltölteni.

Ami nagyon fontos: ha játszol egy bizonylattal, azt őrizd meg, mert a bizonylatoddal tudod igazolni, hogy valóban rendelkezel a nyugtával amit feltölöttél és a nyereményedet átvenni.

mintanyugta

Sorsolás menete

A sorsolás során a feltöltött bizonylatok közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek kisorsolásra a nyertesek. A sorsolás módszere a következő: a sorsoló rendszer véletlenszerűen kiválaszt az adott sorsolási időszakban feltöltött bizonylatokon lévő AP számok közül egyet. A kiválasztott nyolc szám mellé véletlenszerűen kijelöl egy, a sorsolási időszakon belüli időpontot (nap, óra, perc, másodperc). A nyertes bizonylat az lesz, amelyiknek az AP száma megegyezik és a feltöltési időpontja pedig a legközelebb esik a kisorsolt időponthoz

A sorsolás bizottság előtt történik, a sorsolásról közjegyző által hitelesített dokumentum készül. A sorsolást egy, a Játék szervezőjének birtokában lévő számítógépes rendszer végzi.

A sorsolás eredménye vagyis a kisorsolt bizonylat megtekinthető a „Sorsolás” oldalon. A játékos bizonylatainak feltöltési időpontja megtekinthető a „Bizonylataim” oldalon, a visszaigazolási szám elején „éééé.hh.nn_óra:perc:mp” formátumban.

nyugt_sors

Gyűjtsd a bónuszpontokat!

A Nyugtalotto játékban lehetőség van bónuszpontokat gyűjteni. Bónuszpontokat extra adatok megadásával, kitartó játékkal (bizonylat feltöltésekkel) lehet szerezni. A bónuszpontok a Bónuszpiac felületén használhatóak fel.

Ide kattintva elérhető a Nyugtalottó játék teljes, mindenre kiterjedő játékszabályzata

 

Különdíjas Játékszabály

 

  • A különdíjas nyereményjáték eseti szervezésű.
  • A különdíjas játékra minden regisztrált Nyugtalotto játékos jelentkezhet
  • A játékban való részvételre jelentkezés a jelentkezési kérdőív kitöltésével történik
  • Adott játékos, egy játékba csak egyszer jelentkezhet, egyszer töltheti ki a jelentkezési kérdőívet
  • A jelentkezés akkor szabályos, ha a játékos a kérdőíven minden kérdésre adott választ, elfogadja a játék szabályzatát és hozzájárulását adja adatait átadásához a nyereményjáték partner részére.
  • A jelentkezett játékos minden, a sorsolási időszakban feltöltött bizonylata részt vesz a különdíj sorsolásán. Függetlenül attól, hogy azt a jelentkezés eladása előtt, vagy után töltötte fel.

Ide kattintva elérhető a Nyugtalottó Különdíjas játék teljes, mindenre kiterjedő játékszabályzata.

 

Nőnek a nyerési esélyeid, minél több bizonylattal játszol.

Már most kezdd el a nyugtafeltöltést!

Regisztrálj vagy töltsd fel nyugtáidat!